Campbell Run 6 PHOTOS

A ground-up remodel of the clubhouse and unit interiors for a large apartment community in Woodinville, WA. The clubhouse design is inspired by Northwest Style, vaulted lodge interiors, and vernacular barn and greenhouse architecture. The concept is based on a new double-height central space, which uses a grand fireplace to divide the entry hall from a more intimate, sun-filled 'Internet Cafe.' This flexible space also connects the leasing area to a new indoor-outdoor exercise/yoga studio and garden patio.

Campbell Run

Main entry pergola: Sozinho Imagery

Campbell Run

Perspective view of entry facade: Sozinho Imagery

Campbell Run

Leasing Office graphic wall: Sozinho Imagery

Campbell Run

Great Hall: Sozinho Imagery

Campbell Run

Internet Cafe, showing bar alcove: Sozinho Imagery

Campbell Run

Exercise Studio & Garden Patio: Sozinho Imagery